Hogyan működik a bamtec

A vasbeton szerkezetek hagyományos vasalásakor a szálvasakat vagy hegesztett hálókat a tervben előírt módon a hajlító üzemben előkészítik, majd osztályozva az építéshelyre szállítják, ahol a vasszerelő brigád egyesével elhelyezi azokat.

A BAMTEC technológia ezt a módszert teljesen megváltoztatja.
Az építéshelyre ezek után már nem egyesével pozícionált szálvasakat vagy hálókat szállítanak, hanem komplett „méretre szabott” vasalási rétegeket, feltekercselt formában.

Mindkét vasalási irányra egy külön BAMTEC tekercs kerül legyártásra, kiszállításra és beépítésre, így az alsó és felső vasaláshoz összesen négy tekercs szükséges..

A tekercsek párhuzamos köracélokból állnak, melyeket rájuk merőlegesen futó fém pántok kötnek össze egy egységgé.

A gerendák felső vasalása is a lemez vasalásba integrálható, a födémbe rejtett gerendák vasalásához hasonlóan, valamint a faltárcsák alsó vasalása és a lyukkihagyások kiváltó vasalása is.

Az épületgépészet vezetékeinek a megvédése fontos szempont. A BAMTEC szőnyegek alkalmazásakor a szőnyeg kiterítése során már a vasaláson járnak, így nem sérül a vezeték.

A technológia megfelel minden vonatkozó szabványnak, így a DIN-nek és az Eurocode-nak is.

Oldalunkon a legjobb felhasználói élmény elérésének érdekében sütiket használunk. Az oldal használatának folytatásával Ön beleegyezik ebbe.
Elfogadás